neděle 22. března 2015

Recenze - Pekáč buchet


Autorka: Kateřina Petrusová
Nakladatelství: Fragment
Rok vydání: 2014
Žánr: Román pro ženy
Počet stran: 159
Počet kapitol: 18

Anotace: ONA
Redaktorka ženského časopisu, expertka na vaření. Miluje nové recepty, oprašuje staré po babičkách, dobrého jídla se nikdy nepřejí a je pro ni středobodem vesmíru. Sama o sobě říká, že je gastrosexuálka. Sport je pro ni nutné zlo, aby nenakynula jako její milované tvarohové buchty. Jmenuje se Klára.

ON
Adrenalinový sportovec. V létě leze po horách, v zimě po zamrzlých vodopádech. Sport je součástí jeho života a nedokáže bez něj existovat. Jeho břišní, zádové, hýžďové, no prostě všechny svaly, podle toho patřičně vypadají. Pekáč buchet může spořádat na posezení a nebude to na něm vůbec vidět. Jmenuje se Matouš.
Je vůbec možné, aby dva takto rozdílné světy fungovaly společně? Stačilo jediné včelí bodnutí a následná prudká alergická reakce, a bylo to. Náhoda je spojila dohromady, a tak na nich můžeme otestovat hned dvě lidová moudra: že láska prochází žaludkem, a že láska hory přenáší.

I když je život jakkoliv skvělý, kdykoliv se může objevit překážka, se kterou se musíme poprat...


Kateřina Petrusová opět nezklamala. Na tento příběh nemůžu říct nic jiného než...woow!
Nejen, že knížka obsahuje úžasný příběh, ale na začátku každé kapitoly jsou recepty, které rozhodně někdy vyzkouším.
Přečetla jsem ji opravdu rychle (v mém případě neuvěřitelné). A i když má kniha jen 159 stran, odehrálo se hodně věcí. Po dočtení knihy jsem si řekla jen jediné: Dala bych cokoliv zato, vidět filmové zpracování (to není špatný nápad). Už se nemůžu dočkat pokračování...

Jediné co mě opravdu mrzí je, že mi ke konci vypadlo pár stránek :( (a to samé se stalo spoustě dalším lidí). 


Žádné komentáře:

Okomentovat