sobota 25. června 2016

Unboxing #8


Ještě předtím než si zrekapitulujeme květen měsíční chvástačkou, je tu ještě jeden balíček,  který je třeba otevřít...



Objednávka to byla po dlouhé době hodně velká. Plánovala jsem ji udělat až v červenci, ale už jsem neodolala.
Balíček mám ze Zoner Press, kde možná není moc velký výběr knih, ale jednoho druhu knih tam je požehnaně... Mangy! Každý kus je za 50,- a to je prostě skvělé!

Popravdě se docela stydím za to, že tady ukazuji mangy... Jsem divná, já vím :D...


Nahoře už kouká první kráska. Strašný naschvál je, že ani jednu kniho z této objednávky si nemůžu přečíst, protože mi chybí první díly. Ale aspoň tyhle jsem musela vzít, dokud ještě byly k mání.



První co tu mám je třetí díl Upířích polibků... Knihy už jsem dávno četla a oblíbila jsem si je, takže bych si ráda přečetla i mangu... Ale ještě mi tedy chybí první dva díly. Ten poslední, bonusový, už jsem si koupila před nějakou dobou, docela mě ubíjí, že si to nemůžu přečíst.


A zbylé knihy... ty už patří do stejné série... Přiznávám se, teď je to asi vrchol mojí stydlivosti, ale objednala jsem si Gravitation! I když to ještě nemám šanci číst (anime jsem viděla jenom první díl, ale pšššt!), ale ono je to tak roztomilé!
A jak se na to tak dívám, ještě musím sehnat 1, 3, 6. a 11. díl...


Pohromadě to vypadá tak skvěle!

To je asi vše, co bych tu mohla povídat. No, o manze bych se klidně mohla rozkecat, ale o to tady asi nemusí mít každý zájem. Znám lidi, co takové ty "otaku věci" nemají rádi nebo dokonce nesnáší...
Jak jste na tom s mangou a anime vy?

Zatím čauky :)
Kiki

8 komentářů:

  1. Já na anime nejsem, v životě jsem nic z toho nečetla ani neviděla a popravdě to ani neplánuju, ale jsem ráda, že jsi s nákupem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Poslední dobou mám obrovskou chuť přečíst si nějakou mangu :) Doporučila bys mi něco?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na anime-manga.cz mám přečteno téměř všechno z romantiky... už potřetí čtu Black Bird, ta je jedna z mých nejoblíbenějších :D... taky 1/2 Prince plánuju číst znova... Nebo teď ta novější Namaikizakari. je super :)...

      Vymazat
  3. Už dlouho si chci nějakou mangu přečíst. Problém je v tom, že vlastně nevím, co to přesně manga je (hned si to jdu vygooglit) :D
    Pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Převážně černobílý, japonský komiks, který se čte zprava doleva :D

      Vymazat
  4. Na tyto knihy nejsem, ale unboxingy všeho druhu miluju :) Přeji příjemné počtení

    OdpovědětVymazat